Leer in dit nieuwe e-kookboek wat je kunt doen met bekende kruiden zoals kaneel, basilicum, peterselie en paprikapoeder. Ook minder bekende kruiden zoals sumak, foelie, lavas en kurkuma komen aan bod.
Het nieuwe e‐book Kruidje roer mij inspireert om de bekende en minder bekende kruiden te gebruiken en om zelf kruidenmengsels te maken.
Ontdek snel: Kruidje roer mij laat zien hoe je culinair creatief kunt zijn met kruiden.
- Welke kruiden smaken goed in een gerecht?
- Hoe maak je smaakvolle combinaties?
Geef in een handomdraai gerechten meer smaak. Laat je met dit e-book inspireren door de kruidenkennis, de heerlijke recepten en prachtige foto’s.
Dit digitale kookboek heb je altijd en overal bij de hand op je tablet, smartphone en computer. De prijs € 6,99. Kruidje roer mij is zowel interessant voor de beginnende kok als de beter geoefende hobby‐kok.
Culinair schrijver en tv‐kok Larisse van der Haar‐Buijze houdt zich volop bezig met puur eten: zij schrijft hierover boeken en artikelen voor diverse bladen zoals Food.
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Bijzonder recept: grapefruit Gazpacho - 16 oktober 2024
- Paar minuten adempauze op het werk vermindert stress - 6 oktober 2024
- Bosvruchten smoothie - 4 oktober 2024