Salades en barbecue horen bij elkaar. Wij eten ook heel vaak salades bij de barbecue. Het was voor mij toch tijd om te experimenteren met andere gerechten dan een salade. Dit keer heb ik een lekker wortelgerecht. Ik heb het in de oven gemaakt, maar kan me voorstellen dat het ook heel goed gemaakt kan worden in aluminiumfolie op de barbecue.
Ingrediënten
- 1 bos verse bospeentjes
- 4 tenen knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel Italiaanse kruiden
Bereiding
Maak de worteltjes schoon. Doe ze in een vuurvaste ovenschaal, sprenkel de olijfolie hierover met de Italiaanse kruiden. Doe de knoflook tenen erbij. Je hoeft deze niet schoon te maken. De sterke geur van de knoflook trekt op subtiele wijze in de wortelen.
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Bijzonder recept: grapefruit Gazpacho - 16 oktober 2024
- Paar minuten adempauze op het werk vermindert stress - 6 oktober 2024
- Bosvruchten smoothie - 4 oktober 2024
Laat een reactie achter