Salades en barbecue horen bij elkaar. Wij eten ook heel vaak salades bij de barbecue. Het was voor mij toch tijd om te experimenteren met andere gerechten dan een salade. Dit keer heb ik een lekker wortelgerecht. Ik heb het in de oven gemaakt, maar kan me voorstellen dat het ook heel goed gemaakt kan worden in aluminiumfolie op de barbecue.
Ingrediënten
- 1 bos verse bospeentjes
- 4 tenen knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel Italiaanse kruiden
Bereiding
Maak de worteltjes schoon. Doe ze in een vuurvaste ovenschaal, sprenkel de olijfolie hierover met de Italiaanse kruiden. Doe de knoflook tenen erbij. Je hoeft deze niet schoon te maken. De sterke geur van de knoflook trekt op subtiele wijze in de wortelen.
In dit artikel kunnen affiliatelinks getoond worden naar bepaalde producten. Dit zijn producten die wij handmatig hebben gekozen en waar wij achter staan. Door te klikken naar de webshop en hier iets te kopen, ontvangen wij een kleine affiliate-commissie. Dit kost jou echter niets extra. Ook is het volledig anoniem.
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Gezond lunchrecept: Zoete Groenten met Feta en Ei - 5 december 2023
- Recept vegetarische gevulde courgette - 28 november 2023
- Lekker recept voor mosselen op z’n Spaans - 17 november 2023
Laat een reactie achter