Dit heerlijke bladerdeeghapje voor bij de Paasbrunch is zo gemaakt en verrassend van smaak. Eens in de 4 maanden ontvangen we een Foodybox met leuke nieuwe producten. We mogen dat testen en er creatief mee aan de slag gaan. Dit keer kozen we voor de licht pittige chorizoworst van Stegeman. Lees hoe je dit hapje in een handomdraai kunt maken.
Ingrediënten voor 4 hapjes
- rol verse bladerdeeg
- 1/3 licht pittige chorizo van Stegeman
- 100 gram belegen kaas in blokjes
- verse oregano
- 1 eigeel
Bereiding
Bereidingstijd: 10 minuten + 15 minuten oventijd
Verwarm de oven voor op 175 graden. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Snij de worst en kaas in blokjes. Verdeel deze over de plakjes bladerdeeg. Voeg een paar blaadjes oregano toe. Vouw het pakketje dicht. Bestrijk de pakketjes met een beetje eigeel.
Zet het bladerdeeghapje chorizo een kwartiertje in de oven.
Heerlijk als warm hapje bij de Paasbrunch of tijdens de borrel op een warme zomeravond. De chorizo doet je aan warme temperaturen denken, toch?
Eet smakelijk!
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Bijzonder recept: grapefruit Gazpacho - 16 oktober 2024
- Paar minuten adempauze op het werk vermindert stress - 6 oktober 2024
- Bosvruchten smoothie - 4 oktober 2024
Laat een reactie achter